<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
		>
<channel>
<title>کاکتوس و ساکولنت</title>
<description>فروش کاکتوس ، فروش بذر کاکتوس و گیاهان گوشتی</description>
<atom:link href="http://parscactus.samenblog.com/rss/65/" rel="self" type="application/rss+xml"/>
<link>http://parscactus.samenblog.com/</link>
<generator>RSS Generated by SamenBlog.com</generator><item>
<title>کاربرد روغن کاکتوس در لوازم آرایشی و بهداشتی</title>
<link>http://parscactus.samenblog.com/65.html</link><category>خواص دارو یی</category>
<category>خواص صنعتی</category>
<description><![CDATA[<div align="justify" class="TopPost2">&nbsp;</div><div align="justify" class="TopPost2">شبکه تی وی پنج فرانسه گزارش داد: روغن میوه کاکتوس یکی از گرانترین روغن های تولید شده در جهان است. </div><div align="justify" class="CenterPost2">تاکنون روغن هایی برای جلوگیری از پیر شدن پوست به بازارها عرضه شده است که در این بین بویژه می توان از روغن آرگان نام برد.</div><div align="justify" class="CenterPost2">اما اکنون روغنی که از میوه کاکتوس بدست می آید احتمال دارد به محصولی معجزه آسا در این زمینه تبدیل شود.</div><div align="justify" class="CenterPost2">مغربی ها از قرن ها پیش از این روغن استفاده می کنند و اکنون صنایع آرایشی بیش از پیش به استفاده از آن روی آورده اند.</div><div align="justify" class="CenterPost2">در بخش هایی از مغرب کاکتوس ها همچون علف های هرز می رویند.</div><div align="justify" class="CenterPost2">این گیاه که ریشه مکزیکی دارد و مانعی در برابر فرسایش خاک و بیابانی شدن زمین ها محسوب می شود میوه نیز تولید می کنند.</div><div align="justify" class="CenterPost2">زنان مغربی این میوه های تیغ دار را جمع آوری می کنند.</div><div align="justify" class="CenterPost2">کاکتوس ها که فقط به آب باران نیاز دارند پس از پنج سال به بار می نشینند.</div><div align="justify" class="CenterPost2">برخی از شرکت های مغربی از میوه های کاکتوس روغنی تولید می کنند که گفته می شود روغنی معجزه آسا و سرشار از ویتامین ایی است و میزان آنتی اکسیدان آن سه برابر بیشتر از روغن آرگان است.</div><div align="justify" class="CenterPost2">به این ترتیب روغن میوه کاکتوس روغنی عالی برای مبارزه با پیر شدن پوست است.</div><div align="justify" class="CenterPost2">به این علت که میوه کاکتوس روغن بسیار کمی دارد روغن بدست آمده از آن یکی از گرانترین روغن ها در جهان باشد.</div><div align="justify" class="CenterPost2">برای تولید یک لیتر روغن خالص، یک تن میوه تازه کاکتوس لازم است.</div><div align="justify" class="CenterPost2">به این ترتیب هر لیتر این روغن چهارصد تا ششصد یورو قیمت دارد.</div><div align="justify" class="CenterPost2">روغن میوه کاکتوس ارزش افزوده بسیار زیادی دارد و به این ترتیب تولید آن موهبتی برای مغرب و کشورهای همسایه این کشور محسوب می شود.</div><p align="center" class="CenterPost2">&nbsp;منبع&nbsp; http://cactuss.blogfa.com/</p>
			
]]></description>
<pubDate>Thu, 1 Jan 1970 00:00:00 GMT</pubDate>
<dc:creator>parscactus</dc:creator>
<guid isPermaLink="false">http://parscactus.samenblog.com/65.html</guid>
</item>
</channel>
</rss>